Tietosuojalauseke

TECHOPEDIA.COM SITOUTUU YKSITYISYYTEESI SUOJAAMISEEN. SAADAKSESI LISÄTIETOJA SIITÄ, MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA KÄYTÄMME, TIETOJEN TURVALLISUUDESTA SEKÄ SIITÄ, MITEN JA MILLOIN JAAMME NIITÄ, LUE ALLA OLEVA TIETOSUOJALAUSEKE. LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI, KOSKA SE SÄÄTELEE SIVUSTON JA KAIKKIEN SEN TARJOAMIEN PALVELUJEN KÄYTTÖÄ.

Tämä lauseke kattaa sen, miten Techopedia.com käsittelee henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme ja vastaanotamme, mukaan lukien tiedot menneestä käytöstäsi tuotteidemme ja palveluidemme osalta. Henkilökohtaiset tiedot ovat henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietoja sinusta, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, eivätkä muuten ole julkisesti saatavilla.

Huomautus EU:n asukkaille: Tämän tietosuojalausunnon ja sen lueteltujen käytäntöjen on tarkoitus noudattaa Euroopan parlamentin ja neuvoston 27. huhtikuuta 2016 antamaa asetusta (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus tai GDPR) ja tarjota asianmukaista suojaa ja huolenpitoa käyttäjätietojesi käsittelyssä GDPR:n mukaisesti.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Techopedia.com kerää henkilökohtaisia tietoja, kun rekisteröidyt Techopedia.comiin, kun käytät sivustoa ja sen tarjoamia palveluja, kun vierailet sivuston tai tiettyjen kumppaneiden sivuilla ja kun osallistut kampanjoihin tai arvontoihin. Techopedia.com voi myös yhdistää sinusta keräämämme tiedot niihin tietoihin, joita saamme liikekumppaneilta tai muilta yrityksiltä.

Techopedia.com käyttää tällaisia tietoja seuraaviin yleisiin tarkoituksiin: räätälöidäkseen mainoksia ja sisältöä, jotka näet, täyttääkseen pyyntösi tuotteista ja palveluista, parantaakseen palveluitamme, ottaakseen yhteyttä sinuun, tehdäkseen tutkimusta ja tarjotakseen anonyymiä raportointia sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Kun rekisteröidyt, saatamme pyytää tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, postinumerosi ja yrityksesi demografisia tietoja. Kun rekisteröidyt Techopedia.comiin ja kirjaudut palveluihimme, et ole meille anonyymi.

Techopedia.com kerää tietoja kauppatapahtumistasi meidän ja joidenkin liikekumppaneidemme kanssa, mukaan lukien tiedot tuotteiden ja palveluiden käytöstä, joita tarjoamme. Techopedia.com kerää ja tallentaa tietoja palvelimemme lokitiedostoista selaimeltasi, mukaan lukien IP-osoitteesi, Techopedia.comin evästetiedot ja pyytämäsi sivut.

Tietojen jakaminen

Techopedia.com ei vuokraa, myy tai jaa henkilökohtaisia tietojasi muiden henkilöiden tai kanssamme toimimattomien yritysten kanssa, paitsi tarjotakseen sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita, kun meillä on lupa tai seuraavissa olosuhteissa:

Jaamme tietoja luotettavien kumppaneiden kanssa, jotka työskentelevät Techopedia.comin puolesta luottamuksellisuussopimusten alaisina tarjotakseen palveluita sivuston tukemiseksi. Nämä yritykset saattavat käyttää henkilökohtaisia tietojasi auttaakseen Techopedia.comia viestimään kanssasi Techopedia.comin tarjouksista. Nämä yritykset eivät kuitenkaan voi itsenäisesti käyttää tai jakaa näitä tietoja. Voimme joskus jakaa kolmansille osapuolille yleistä ei-henkilökohtaista tietoa siitä, miten käyttäjämme käyttävät sivustoa ja palveluita. Tällainen yleistetty tieto on yleensä tilastomuodossa, kuten Techopedia.comin käyttäjien lukumäärä tietyllä alueella tai tiettyyn ikäryhmään kuuluvien joukossa. Tällainen yleistetty tieto kerätään yksittäisten Techopedia.comin käyttäjien tiedoista, mutta sitä ei voida jäljittää mihinkään tiettyyn Techopedia.comin käyttäjään. Techopedia.com voi jakaa henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille siltä osin kuin se on tarpeen vastatakseen haasteisiin, oikeuden päätöksiin tai laillisiin menettelyihin, tai perustaakseen tai harjoittaakseen oikeudellisia oikeuksiamme tai puolustaakseen oikeudellisia vaateita. Techopedia.com voi myös jakaa henkilökohtaisia tietoja tutkiakseen, estääkseen tai ryhtyäkseen toimenpiteisiin laittomien toimien, Techopedia.comin palveluehtojen rikkomisen, epäillyn petoksen sekä sellaisten tilanteiden osalta, jotka liittyvät mahdollisiin uhkiin kenen tahansa henkilön fyysiselle turvallisuudelle tai muutoin lain sallimissa tai vaatimissa rajoissa.

Jos Techopedia.com myydään eteenpäin tai yhdistetään toiseen yritykseen, ilmoitamme siitä julkisesti ennen kuin henkilötietosi siirretään ja ne tulevat uuden tietosuojakäytännön alaisiksi.

Ilmoitamme sinulle, kun henkilötietojasi kerätään kolmannen osapuolen toimesta, eikä kyseessä ole meidän edustajamme/palveluntarjoajamme, jotta voit tehdä informoidun päätöksen siitä, jaatko tietosi vai et.

Henkilötietojen käyttö “kerro kaverille” -ominaisuuden yhteydessä

Mikäli päätät käyttää suosittelupalveluamme ja kertoa ystävällesi sivustostamme, kysymme sinulta ystäväsi nimeä ja sähköpostiosoitetta. Lähetämme automaattisesti ystävällesi kertaluontoisen sähköpostin kutsuen hänet vierailemaan sivustolla. Techopedia.com ei tallenna näitä tietoja. Niitä käytetään ainoastaan tämän kertaluontoisen sähköpostin lähettämiseen ja suosittelujärjestelmämme menestyksen seuraamiseen.

Henkilötietojen käyttö yhteistyökumppaneiden kanssa ja yhteisrekisteröinti

Tapauksissa, joissa Techopedia.com ja markkinointikumppani tarjoavat erityisetuja (kuten ilmaisen tarjouksen) käyttäjillemme, saatamme jakaa henkilötietosi tällaisten kumppaneiden kanssa. Rekisteröitymällä vastaanottamaan tarjouksia näiden kampanjoiden kautta suostut nimenomaisesti siihen, että Techopedia.com jakaa henkilötietosi (“yhteisrekisteröinti”) kyseisten kumppanien kanssa, ja tulet heidän tietosuojakäytäntöjensä alaiseksi. Nämä käytännöt voivat poiketa Techopedia.comin käytännöistä. Jos haluat olla vastaanottamatta tarjouksia näiltä kumppaneilta, sinun tulee olla yhteydessä suoraan heihin. Jos kohtaat ongelmia ottaessasi yhteyttä johonkin kumppaneistamme, ota yhteyttä meihin, ja autamme sinua selvittämään tilanteen.

Lisäksi suostut nimenomaisesti siihen, että Techopedia.com voi käsitellä ja jakaa tiettyjä tunnistettavissa olevia käyttäjätietoja sovellettavien kolmannen osapuolen sosiaalisen verkostojen ja/tai tunnistepalveluntarjoajien välillä. Käyttäjätilit tällaisten kolmannen osapuolen tarjoajien kanssa ovat kyseisten tarjoajien voimassa olevien käyttöehtojen ja tietosuojakäytäntöjen alaisia (“kolmannen osapuolen käytännöt”), eikä Techopedia.com ole vastuussa niiden käytännön rikkomisesta. Sallit Techopedia.comin käyttää ja tallentaa joitain näistä käyttäjätiedoista omiin liiketoimintatarkoituksiinsa.

Uutiskirjeet ja ilmoitukset

Mikäli haluat tilata uutiskirjeemme tai liittyä ilmoitusjärjestelmäämme, käytämme nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle kyseiset uutiskirjeet tai ilmoitukset. Kunnioittaaksemme yksityisyyttäsi tarjoamme mahdollisuuden peruuttaa tilauksen. Mikäli et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitämme, ilmoituksia tai markkinointiviestejämme, voit peruuttaa ne noudattamalla kunkin viestin mukana tulevia ohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin. Tarjoamme myös mahdollisuuden kieltäytyä tietyistä viestäntämetodeista profiiinmuokkaussivulla.

Keskustelualueelle lähetettyjen henkilötietojen käyttö

Mikäli käytät tällä sivustolla keskustelualuetta, sinun tulisi olla tietoinen siitä, että kaikki siellä antamasi henkilökohtaisesti tunnistettava tieto voi olla luettavissa, kerättävissä tai käytettävissä muiden keskustelualueen käyttäjien toimesta ja tietoja voidaan käyttää lähettämään sinulle ei-toivottuja viestejä. Emme ole vastuussa niistä henkilökohtaisista tunnistetiedoista, jotka päätät antaa keskustelualueilla.

Evästeet

Techopedia.com käyttää monien verkkosivustojen tavoin evästeitä. Eväste on tiedosto, joka sisältää kooditekstiä, ja siirrämme sen tietokoneesi kiintolevylle myöhempää käyttöä varten. Evästeiden avulla järjestelmämme voivat tunnistaa sinut aina kun käytät verkkoselaintasi (kuten Internet Explorer tai Mozilla Firefox) yhdistääksesi Techopedia.comiin. Tämä mahdollistaa Techopedia.comille räätälöityjen verkkosivujen ja valintojen esittämisen sinulle. Esimerkiksi sen sijaan, että näet yleisen tervetuliasivun, saatat nähdä tervetuliasivun, jossa on käyttäjänimesi ja tietoa tuotteista tai palveluista, jotka heijastavat kiinnostuksenkohteitasi.

Voit määrittää selaimesi hylkäämään evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste on lähetetty. Evästeet kuitenkin mahdollistavat Techopedia.comin ominaisuuksien täyden hyödntämisen ja ne ovat välttämättömiä sivuston käytölle. Toivomme, että jätät ne päälle.

Lisäksi evästeidemme lisäksi Techopedia.com voi sallia kolmansien osapuolien, jotka näyttävät mainoksia sivustollamme tai osallistuvat yhteisrekisteröintiin, asettaa ja käyttää omia evästeitään tietokoneellasi. Nämä kolmansien osapuolten asettamat evästeet eivät kuulu Techopedia.comin tietosuojakäytäntöön, vaan niitä koskevat kyseisten kolmansien osapuolten käytännöt. Näillä kolmansilla osapuolilla ei kuitenkaan ole pääsyä Techopedia.comin evästeisiin.

Evästeet jaetaan seuraaviin alakategorioihin.

Välttämättömät evästeet. Tietyt evästeet on tarkoitettu tiettyihin tarkoituksiin, jotka ovat olennaisia turvallisen käytön ja sivuston navigoinnin kannalta. Ilman niitä Techopedia ei ehkä pysty tarjoamaan sinulle ydintoimintoja ja -ominaisuuksia, ja sivusto ei toimi niin hyvin kuin sinä tai Techopedia toivoisitte. Nämä evästeet keräävät ja käyttävät tietoa kuten palvelinasetukset, yksittäisen istunnon tiedot ja niihin liittyvä tunniste, verkkomajakat ja lokitiedostot (alla tarkemmin kuvattuna) sekä muut tunnistukseen liittyvät tiedot. EU:n kansalaisille olennaiset evästeet auttavat myös ilmoittamaan Techopedialle, tarvitsetko tai oletko jo saanut myönteisen suostumuspyynnön GDPR:n mukaisesti. Olennaisiin evästeisiin kuuluvat myös analytiikkaevästeet, jotka antavat meille tietoja, jotka mahdollistavat Techopedialle paremman ymmärryksen käyttäjistään ja sivuston parantamisen saamamme tiedon perusteella.

Mieltymysevästeet. Muita evästeitä käytetään keräämään ja käsittelemään tietoja mieltymyksistäsi ja vastaavista valinnoista, jotka liittyvät sivustoon, jotta voimme optimoida selailukokemuksesi (esimerkiksi erilaiset paikalliset asetusvalinnat; millaista maantieteellisesti mukautettua versiota sivustosta ja siihen liittyvästä sisällöstä saattaisit pitää parhaana). Mieltymysevästeisiin kuuluvat sosiaalisen median evästeet, jotka keräävät tietoja sosiaalisen median käytöstäsi ja muista tiedoista, jotka olet saattanut antaa tällaiseen käyttöön liittyen (jos käytät sivustoa sosiaalisen median verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta, sinulla voi olla sosiaalisen median evästeitä). Jos haluat muokata tai muuttaa sosiaalisen median evästeitäsi, tarkista asetukset sovellettavalla sosiaalisen median tililläsi.

Mainosevästeet. Tukeakseen sivustoa ja räätälöidäkseen kokemustasi entisestään Techopedia ja sen mainoskumppanit (tai niiden kolmannen osapuolen analytiikkatarjoajat) käyttävät evästeitä myös sivustolla näytettävän sisällön ja mainosten personoimiseen. Tällaiset mainokset käyttävät evästeitä tarjotakseen sinulle kohdennettuja mainoksia, jotka voivat olla enemmän linjassa kiinnostuksenkohteidesi kanssa kuin ei-kohdennetut mainokset. Tietyt Techopedia-mainoskumppanit voivat myös käyttää evästeitä seuraamaan mainostensa suorituskykyä. Techopedia ei luovuta käyttäjätietoja mainoskumppaneille paitsi sivustoon liittyen tai lain vaatimusten mukaisesti.

Jos haluat hallita evästeasetuksiasi tai saada lisätietoja tästä käytännöstä ja oikeudestasi kieltäytyä (tai peruuttaa suostumuksesi) joistakin tai kaikista näiden yritysten asettamista evästeistä, voit tehdä sen GDPR:n suostumusilmoituksen kautta ensimmäisen sivustovierailun yhteydessä.

Suosittelemme harkitsemaan evästeidesi pitämistä käytössä, koska jos päätät estää evästeiden vastaanoton sivustoltamme, et ehkä pysty käyttämään tai hyötymään tietyistä sivuston ominaisuuksista, erityisesti niistä, jotka on suunniteltu personoimaan kokemustasi. Saadaksesi lisätietoja evästeiden käytöstä verkkomainonnassa, mukaan lukien niiden hallinnasta tai poistamisesta, klikkaa tästä.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta ne yleensä antavat käyttäjille mahdollisuuden muokata selainasetuksia, nähdä varoituksen ennen evästeen hyväksymistä, hyväksyä evästeet vain tietyiltä verkkosivuilta tai kieltäytyä kaikista evästeistä.

Techopedia.com käyttää myös verkkomajakoita (tunnetaan myös nimillä toimintatunnisteet tai yhden pikselin GIF-kuvat) antaakseen meille mahdollisuuden laskea, kuinka monta ihmistä on vieraillut tietyllä sivulla. Tämä mahdollistaa meille sivustollamme julkaistun materiaalin suosion ja tehokkuuden arvioinnin. Lisäksi käytämme joskus verkkomajakoita päästäksemme käsiksi Techopedia.comin evästeisiin sekä sisä- että ulkopuolella verkkosivujamme ja yhteydessä Techopedia.comin tuotteisiin ja palveluihin. Verkkomajakka on läpinäkyvä kuva, joka on sijoitettu verkkosivulle ja lähettää signaalin, kun henkilö vierailee sivulla. Tämä mahdollistaa meille sivustollamme julkaistun materiaalin suosion ja tehokkuuden arvioinnin. Saatamme myös käyttää verkkomajakoita yhteydessä Techopedia.comin käyttäjille lähetettyihin sähköposteihin, jotta tiedämme, onko sähköposti avattu ja milloin tämä on tapahtunut.

Linkitämme evästeissä tallennetut tiedot sivustollamme antamiisi henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin.

Kolmansien osapuolten mainokset

Lähetämme verkkoselaimeesi suuren osan niistä mainoksista, joita näet käyttäessäsi verkkosivustojemme. Sallimme kuitenkin myös muiden yritysten, kolmannen osapuolen mainospalvelimien tai mainosverkostojen, näyttää mainoksia verkkosivuillamme. Koska verkkoselaimen on pyydettävä näitä mainosbanneja mainosverkon verkkosivulta, nämä yritykset voivat lähettää omia evästeitään evästetiedostoon, aivan kuten olisit pyytänyt verkkosivua kyseiseltä sivustolta. Huomaa, että jos mainostaja pyytää meitä näyttämään mainoksen tietylle yleisölle tai yleisösegmentille ja klikkaat mainosta, mainostaja tai mainospalvelin voi päätellä, että vastaat kyseisen yleisön kuvaukseen. Muista aina, että valtuutamme kolmannen osapuolen mainospalvelimet käyttämään anonyymejä evästeitä mainosten toimittamiseen ja anonyymiin kohdentamiseen. Kolmannen osapuolen mainospalvelimet eivät kerää tietoja eivätkä saa pääsyä mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavaan tietoon sinusta.

Käytämme myös kolmannen osapuolen mainospalvelimia näyttämään mainoksia puolestamme internetissä. Ne voivat kerätä anonyymiä tietoa vierailuistasi Techopedia.comissa ja vuorovaikutuksestasi tuotteidemme ja palveluidemme kanssa. Ne voivat myös käyttää tietoja vierailuistasi tällä ja muilla verkkosivustoilla kohdentaakseen mainoksia tuotteille ja palveluille. Tämä anonyymi tieto kerätään käyttämällä verkkomajakkaa tai pikselitunnistetta, joka on alan standarditeknologia, jota useimmat suuret verkkosivustot käyttävät.

Kolmansien osapuolten mainoksista kieltäytyminen

Jos haluat estää kolmannen osapuolen mainospalvelinta lähettämästä ja lukemasta evästeitä tietokoneellasi, sinun on vierailettava jokaisen mainosverkon verkkosivustolla erikseen ja kieltäydyttävä mainoksista.

Käyttäjätilin tietojen ja asetusten muokkaaminen ja/tai poistaminen

Voit muokata tilisi tietoja milloin tahansa napsauttamalla kohtaa “OMA TILI” Techopedia.comiin kirjauduttuasi. Voit poistaa Techopedia.com-tilisi vierailemalla tililläsi sijaitsevalla “TILIN ASETUKSET” -sivulla. Vaikka tilisi poistetaan välittömästi käytöstä, meille rekisteröityjen käyttäjätietojen varmuuskopiot voivat säilyä palvelimillamme varastoituna loputtomiin. Silti kun poistat tilisi, nämä tiedot eivät ole enää julkisesti saatavilla.

Luottamuksellisuus ja tietoturva

Techopedia.com rajoittaa henkilökohtaisten tietojesi käyttöoikeudet työntekijöille, joiden uskomme kohtuudella tarvitsevan kyseisiä tietoja tarjotakseen sinulle tuotteita tai palveluita tai suorittaakseen työtehtäviään. Lisäksi Techopedia.com ylläpitää fyysisiä, sähköisiä ja proseduraalisia suojaustoimenpiteitä, jotka noudattavat liittovaltion määräyksiä henkilötietojesi suojelemiseksi.

Vaikka Techopedia.com suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti ja toteuttaa asianmukaisia toimenpiteitä sen suojelemiseksi, emme voi taata, ettei henkilötietojasi käytetä luvattomasti.

Rekisteröityessäsi sivustolle ja palveluihin luomalla käyttäjätilin saat käyttöösi käyttäjänimen ja salasanan. Tunnustat olevasi vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta sekä kaikista käyttäjätiliisi ja salasanaasi liittyvistä toimista. Suostut siihen, että jokaisen istunnon päättyessä sivuston ja palveluiden käytön jälkeen kirjaudut ulos käyttäjätililtäsi. Jos salasanaasi ja/tai käyttäjätiliäsi käytetään luvattomasti, suostut ilmoittamaan välittömästi asiasta Techopedia.comille lähettämällä sähköpostia Techopedialle. Techopedia.com ei ole vastuussa mistään tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että et noudata tätä osiota.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Ajoittain Techopedia.com voi tarjota sinulle tiettyjä kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita tai sisältää linkkejä kolmansien osapuolten hallinnoimiin ja hallitsemiin sivustoihin. Nämä kolmannen osapuolen palvelut ja sivustot eivät ole tämän tietosuojakäytännön mukaisia. Käyttäjiä, jotka valitsevat vierailla näillä kolmannen osapuolen sivustoilla, kehotetaan tarkistamaan niiden tietosuojakäytännöt.

Pääsy henkilötietoihin

Jos haluat milloin tahansa tarkastella sinusta keräämiämme tietoja, pyydä rohkeasti. Sinun tulee lähettää sähköpostia Techopedialle siltä sähköpostitililtä, jota käytit tilisi luomiseen, ja tarjoamme sinulle yhteenvedon sekä mahdollisuuden korjata ja päivittää näitä tietoja.

Muutokset tähän tietosuojalausekkeeseen

Tätä tietosuojalauseketta voidaan muuttaa aika ajoin. Ilmoitamme sinulle merkittävistä muutoksista lähettämällä ilmoituksen Techopedia.com-tililläsi määritettyyn pääsähköpostiosoitteeseen tai sijoittamalla näkyvän ilmoituksen sivustollemme.

Jos päätämme muuttaa tietosuojalausekettamme, ilmoitamme muutoksista tässä tietosuojalausunnossa, etusivulla ja muilla tarpeellisiksi katsomillamme paikoilla, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja millä ehdoilla, jos lainkaan, niitä paljastamme. Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti.

Kommentit

Jos sinulla on kommentteja tai ehdotuksia, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta tai kirjoita meille osoitteeseen:

Techopedia.com
Tower Financial Centre
12th Floor, 50th Street & Corner of Elvira,
Panama City, Panama

Techopedian toimitus

Me Techopediassa pyrimme tarjoamaan tietoja ja inspiraatiota IT-alan ammattilaisille, teknologiapäätösten tekijöille sekä kaikille muille, jotka ovat ylpeitä nörttiydestään. Olipa kyse monimutkaista teknologiajargonia selventävästä sanastostamme, tuoreimpia trendejä käsittelevistä artikkeleistamme tai kattavista oppaistamme, päämäärämme on laajentaa ymmärrystäsi teknologiasta - sekä toivoaksemme mahdollistaa parempien ratkaisujen tekeminen sen myötä.